הכיבוד/אוכל במסיבת יום הולדת תלוי בהרבה גורמים

איזה אוכל צריך במסיבת יום הולדת וכיצד לנהל אותו נכון?


להלן מספר עקרונות מנחים:


1. האוכל/כיבוד צריך להתאים למשתתפי האירוע לדוגמא: במסיבת יום הולדת של ילדים לא נגיש את המתכון החדש של סבתא דינה ל"סלט חצילים תוניסאי".
על אותו משקל לא נחלק פיתות עם שוקולד לאורחים מבוגרים שהזמנו למסיבה.


2. אסור שהאוכל/כיבוד באירוע יפריע למהלך הפעילות התקין של המסיבה,לדוגמא: שולחן אוכל/מזנון שעליו מונחים ערימות של ממתקים בסמיכות לילדים שבאים למסיבה יכול לגרום לזליגה ותנועה בלתי פוסקת לכיוון שולחן האוכל.


3. חשוב לשמור על מינון נכון . לטעמי מינון נכון מורכב באופן הבא: שתייה קלה – מים + 2 סוגי משקאות קלים.


4. מרכיב אוכל מרכזי כגון: פיצה/פיתות עם חומוס ושוקולד,חטיפים וסוכריות.


5. עוגת יום הולדת כמובן – את העוגה רצוי לחלק בסוף המסיבה כשהילדים בדרכם לבתיהם.


6. את הכיבוד/אוכל רצוי לחלק בהפסקת אוכל יזומה לאחר שעת פעילות לערך.
לגילאים צעירים עד גיל 5 רצוי לחלק צלחות אישיות.
לגילאים בוגרים יותר לאפשר נגישות חופשית לשולחן הכיבוד.


באדיבות אורי מורג, הבעלים של חברת "מעגלים-חוויות בצוותא" ומומחה לאירועי תוכן קטנים.

הוסף תגובה

כדי להוסיף תגובה עליך להיות גולש רשום באתר

   
עדיין לא התפרסמו תגובות.