סופגניה קלה

אפשר להחליף מים קרים ב- 3% ברנדי וזה כדי שהברנדי יעשה את הסופגנייה קלה יותר.

את הברנדי מומלץ לשים מס' דקות לפני סוף הלישה. זמן לישה  10 – 11 דקות.
3 דק' אחרונות, מומלץ במקום מים לשים כוהל. מומלץ להניח את הבצק על משטח משומן
לפני הפתיחה כדי שלא ידבק ויהיה קל להרים את הבצק מהמשטח. המשטח המשומן הופך את הבצק
לקל יותר ומכפיל את הנפח.

באדיבות ROLADIN

הוסף תגובה

כדי להוסיף תגובה עליך להיות גולש רשום באתר

   
עדיין לא התפרסמו תגובות.