להאריך את חיי צמחי התבלין וגם לקשט את המטבח

פטרוזיליה, כוסברה, שמיר, רוקט, בזיליקום, מרוה ועוד…אין כיף גדול יותר מעלים ירוקים טריים וריחניים שנקטפו זה עתה מהערוגה. עבורי זאת תמיד חגיגה של צבעים וריחות. אם יש לכם אדנית או עציץ בהישג יד, תוכלו לקטוף מידית את הצמח בו אתם חפצים,לפי הצורך. אך, אם הערוגה רחוקה או אם אתם נאלצים לקנות את צמחי התבלין, הצעה זאת עשויה לעניין אתכם. המשווקים שמים את עשבי התיבול בצרורות, בתוך שקיות ואט אט הם מאבדים את הארומה והטריות הראשונית. אם אתם רוצים לשמור על הצרור רענן, קחו אגרטל צר או כוס בהתאם לכמות הירק, שימו בה מים והכניסו את צרור הירוקים, כך שהגבעולים יגעו במים. אין לשים יותר מידי מים, העלים לא צריכים לגעת במים. הצרור ישמר ימים רבים וכל פעם תוכלו לקטוף ממנו את הכמות שתרצו. אני שמה אותו על אדן החלון של המטבח, ולטעמי זה מוסיף יופי ואוירה וזה גם שימושי מאוד.


רחל קשת, נטורופטית ומאמנת אישית, מנהלת אתר spirit, המתחם ההוליסטי בכרכור


 לטיפים נוספים של ספיריט, רפואה הוליסטית


 

הוסף תגובה

כדי להוסיף תגובה עליך להיות גולש רשום באתר

   
עדיין לא התפרסמו תגובות.