מתכון למרק תירס

מתכון ל-4 מנות, 200 קלוריות למנה: לוקחים חבילת תירס קפוא, מרק עוף צלול, בצל גדול קצוץ דק, מלח ופלפל לתיבול, קצת כוסברה טרייה או פטרוזיליה. מטגנים בצל ב-2 כפות שמן תירס או שמן קנולה עד להשחמה. מוסיפים את התירס ולפחות 4 כוסות מים רותחים, ומבשלים 15 דקות על אש קטנה. טוחנים בגסות במוט טחינה ומוסיפים עוד 2 כוסות מרק עוף אמיתי (או כף אבקת מרק ללא מונוסודיום גלוטמט). מתבלים ומגישים עם כוסברה קצוצה או פטרוזיליה.

הוסף תגובה

כדי להוסיף תגובה עליך להיות גולש רשום באתר

   
עדיין לא התפרסמו תגובות.