מתכון למרק תירס

מתכון ל-4 מנות, 200 קלוריות למנה: לוקחים חבילת תירס קפוא, מרק עוף צלול, בצל גדול קצוץ דק, מלח ופלפל לתיבול, קצת כוסברה טרייה או פטרוזיליה. מטגנים בצל ב-2 כפות שמן תירס או שמן קנולה עד להשחמה. מוסיפים את התירס ולפחות 4 כוסות מים רותחים, ומבשלים 15 דקות על אש קטנה. טוחנים בגסות במוט טחינה ומוסיפים עוד 2 כוסות מרק עוף אמיתי (או כף אבקת מרק ללא מונוסודיום גלוטמט). מתבלים ומגישים עם כוסברה קצוצה או פטרוזיליה.

הוסף תגובה