רוטב פסטה ב-2 דקות הכנה

מתכון שאני גאה לומר שפיתחתי בעצמי 🙂

במחבת קטנה מחממים כף שמן זית – אפשר פחות

מוסיפים 2 שיני שום כתושות מהקפאה ומערבבים עד שמשחים קלות

מוסיפים קופסה קטנה של רסק עגבניות ולאחר שמרוקנים את הקופסה מהרסק – עוד 3 קופסאות כאלה עם מים

כפית מלח

כפית סוכר (או סילאן)

עלים שלמים של עשבי תיבול – בזיליקום, תימין, אורגנו או 2 קוביות של בזיליקום קפוא

מביאים לרתיחה ומבשלים דקות בודדות עד שהרוטב מקבל צבע אדום עז וחלק מהמים מתאדים.

זהו!

הוסף תגובה

כדי להוסיף תגובה עליך להיות גולש רשום באתר

   
עדיין לא התפרסמו תגובות.