מעדן תפוחי אדמה

החומרים:


4 תפוחי אדמה קטנים חתוכים לקוביות


3 בצלים קטנים חתוכים לקוביות


פלפל, שום, עלי דפנה, קורט קרי כפית שמן, פפריקה אדומה, פטרוזיליה ובצל ירוק קצוצים.


אופן ההכנה 1. מערבבים הכל ומפזרים על תבנית חרס. 2. מכניסים לתנור בחום בינוני ואופים כ ¾ שעה. 3. מגישים עם פטרוזיליה ובצל ירוק קצוצים.


בתיאבון!


באדיבות טובי פולק, מכון וינגייט – חיים של איכות

הוסף תגובה

כדי להוסיף תגובה עליך להיות גולש רשום באתר

   
עדיין לא התפרסמו תגובות.