ארטישוק ירושלמי בחמאה ופטרוזיליה

חומרים:


 ½ ק"ג ארטישוק ירושלמי, קלוף וחתוך לטבעות


1 כפית מיץ לימון


2 כפות פטרוזיליה קצוצה


30 גרם חמאה או מרגרינה בטעם חמאה


מלח ופלפל


אופן ההכנה: שמים את הארטישוק הירושלמי בסיר ומכסים במים קרים. מוסיפים את מיץ הלימון. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד 20-10 דקות עד שהארטישוק מתרכך מעט. מכבים את האש, מסננים, מוסיפים פטרוזיליה וחמאה, פלפל טחון טרי ומלח. מגישים חם כתוספת או חטיף.


באדיבות מפעלי חבל מעון 

הוסף תגובה

כדי להוסיף תגובה עליך להיות גולש רשום באתר

   
עדיין לא התפרסמו תגובות.