ארטישוק ירושלמי בחמאה ופטרוזיליה

חומרים:


 ½ ק"ג ארטישוק ירושלמי, קלוף וחתוך לטבעות


1 כפית מיץ לימון


2 כפות פטרוזיליה קצוצה


30 גרם חמאה או מרגרינה בטעם חמאה


מלח ופלפל


אופן ההכנה: שמים את הארטישוק הירושלמי בסיר ומכסים במים קרים. מוסיפים את מיץ הלימון. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד 20-10 דקות עד שהארטישוק מתרכך מעט. מכבים את האש, מסננים, מוסיפים פטרוזיליה וחמאה, פלפל טחון טרי ומלח. מגישים חם כתוספת או חטיף.


באדיבות מפעלי חבל מעון 

הוסף תגובה