איך משתמשים בפויקה?

הצגנו כאן באתר לפני כשלושה שבועות את היתרונות הגלומים בבישול בפויקה. הימים החורפיים מזמינים בישול חם ומפנק ואנחנו מפשילים שרוולים;

אשר למתחילים שביננו, הנה הסבר קצר:

בדרך כלל מניחים את הפויקה על גחלים בצמוד למדורה אבל לא בתוכה.
בעזרת מוט מתכת אותו כדאי לרכוש יחד עם הפויקה עצמה, מסובבים את הפויקה על צירה בכל רבע שעה בערך, כדי לוודא חימום אחיד מכל הצדדים.
יש גם דרך נוספת – להציב את הפויקה על חצובה (שגם אותה אפשר לרכוש עם הפויקה) מעל למדורה,
במרחק שימנע את שריפת התבשיל אבל ייתן מספיק חום לבישול נאות.
השיטה הזו מונעת את הצורך לסובב את הפויקה מדי פעם.
אתם מוזמנים להתארח

הוסף תגובה

כדי להוסיף תגובה עליך להיות גולש רשום באתר

   
עדיין לא התפרסמו תגובות.