איפה אפשר למצוא את הגלידות הטעימות בארץ?

מי אתם אוהבי הגלידות? ילדים, אמא, אבא, סבא, סבתא…?

מי שלא תהיו, בישראל או בעולם כולו, לא משנה איזה טעם הוא המועדף עליכם,
וזה גם לא משנה איך היא מגיעה, בגביע, כוס, קופסא, בין שתי עוגיות ואפילו בין שתי פרוסות לחם!
כן, זו המגמה העכשוית, להמציא את הגלידה מחדש. ת'אמת, גם לנו זה לא משנה – העיקר שהיא תהיה לידנו.

בישראל כמו בישראל, תמיד ינסו להיות הראשונים, החלוצים שיביאו את הבשורה לעולם.
הרי ככה זה עובד בממלכת האקזיטים שמיוצאת מישראל היישר לתפוצות.

אנחנו באמת אלופים אבל קצת לא יודעים להיות מקוריים בכל הקשור לשמות שניתנים לגלידריות וכך לשיוך שלהן – כולן איטלקיות, כולן גלידות בוטיק ומה שבטוח, כולן טעימות – או שסתם הייתם רעבים [-;

מישהו זוכר את גלידה מונטנה?
אנחנו עוד לא היינו בתכנון כשמסיבות ומפגשים אל תוך הלילה עוד היו שם דבר בסנסציה התל אביבית,
אבל היי, עוד הספקנו לטעום מהמקום שכבר מזמן הפך לנוסטלגיה.

גלידה זה בילוי, תמיד היה כזה, אנשים היו מתלבשים, מתגנדרים
ובסוף הייתם יכלים למצוא אותם מתרפסים על כדור גלידה או שניים (תלוי במצב הרוח).
מה שבטוח, אנשים עם גלידה ביד, תמיד יחייכו.
אנחנו מציעים, שהמהלך הבא של כחלון יהיה לספסד גלידות [; הוא כבר עשה את אותו דבר עם דגים, אז למה לא…

נכון מרגיש לכם שבכל פינה היום יש גלידרייה?
לא טעיתם, גלידריות נפתחות היום בלי שנשים לב – והנה, במהלך הכתיבה נפתחה לה עוד אחת [; זה מצוין, יש גיוון, רק תבחרו.
כל אחד יוכל ליהנות מהמקום שעושה לו טוב, אבל תכלס, באמת הפכנו למעצמת גלידה…
היום לוקחים את עניין הכנת הגלידה ברצינות.
זה לא עוד ערבוב של חלב עם קצת תרכיז.
החומרים שממנה יוצרים את התערובות, הפרודוקטים, חומרי הגלם הם הא-ב בתהליך הייצור.
העין שלכם קונה! הסידור של התוצר הסופי במקררי הגלידה הוא אחד החשובים אם לא הכי חשוב.
השוקולד שנוזל מלמעלה, הטקסטורה, חומרי הגלם שמקשטים אותה… ואוו! אנחנו כבר נעשנו רעבים.
לא פחות ולא יותר, שף! שמגיע להכין בעצמו את הגלידה. כן, היום כבר לא קוראים לזה גלידן, אלא שף.

נראה שיש רצון לייצר את הגלידה הכי טעימה, הכי מיוחדת, זו שתקבל את רוב קולות הציבור.
מעבר לכל הבלאגן שנוצר סביב הרעיון להיות הכי מקוריים, כל גלידרייה שמכבדת את עצמה,
תמיד תנסה להכין טעם אחד או שניים שאין לאף אחד בסביבה, כדי להיות ייחודית ומיוחדת.
לפעמים זה עובר את גבול 'הטעם' הטוב וזוכה רק לסיקור תקשורתי כמו למשל גלידה בטעם חומוס… אל תנסו להבין אותם, תטעמו אותם.
אז גם אם אתם בקטע של גלידה ב1.90 זה בסדר, העיקר שתיהנו מהגלידה שלכם [:

אנחנו פה בשביל לעזור לכם לגלות את ה-גלידריות הטעימות בין שלל הגלידריות שנמצאות כאן באזור.
שלכם, שוקו וניל.

הוסף תגובה