מומלץ להמעיט בצריכת שומנים מהחי ולהשתמש בשומנים צמחיים

מומלץ להמעיט בצריכת שומנים מהחי ולהשתמש במוצרי חלב דלי שומן (עד 5% שומן). לבישול, טיגון ומריחה מומלץ להשתמש בשמנים צמחיים כמו: שמן זית, שמן קנולה, אבוקדו, טחינה, מיונז וכו'. מומלץ להמעיט בצריכת חמאה ומרגרינה ובמוצרים המכילים אותם- בצק עלים, בורקס, עוגיות וכו'.


במקרה של מחלה הדורשת התייחסות תזונתית אישית כגון: סוכרת, עודף שומנים וכולסטרול בדם, מחלות כבד וכלייה ועוד יש לפנות לייעוץ רפואי ודיאטטי מתאים.


עדנה, בית אבות עדנה

הוסף תגובה

כדי להוסיף תגובה עליך להיות גולש רשום באתר

   
עדיין לא התפרסמו תגובות.