לנוגדי חמצן במזון חשיבות עליונה למניעת המחלה ובלימת התפתחותה

נמצא שרדיקלים חופשיים תורמים להתפתחות מחלת אלצהיימר לכן לנוגדי חמצן במזון חשיבות עליונה למניעת המחלה ובלימת התפתחותה.


יש להרבות באכילת מוצרים עתירי נוגדי חמצן:


· גזר ומשמש (מכלים בטא – קרוטן)


· ברוקולי, פרי הדר, אגוזים (מכלים ויטמין C ו – E)


· שמנים צמחיים, דייסות, דגנים, לחם חי (מכילים Selen)


· בשר, דגים, כתניות וסויה (מכלים ויטמין 12 B )


מאת  רפאל רוזנסקי (M.Sc., Dip.Ac)


MedPortal,פורטל בריאות ורפואה

הוסף תגובה

כדי להוסיף תגובה עליך להיות גולש רשום באתר

   
עדיין לא התפרסמו תגובות.