מלפפון, כדאי להוסיף חומץ למי כבישת המלפפונים מגידולי חממה
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 12 שנ'
למלפפוני חממה יש נטייה לקבל מרקם רך בהחמצה.
החומץ שומר את המלפפונים קשים ופריכים. לקבלת תוצאה טובה רצוי ש-25% מנוזלי הכבישה יהיו חומץ.
פולקלור עממי, מחבר לא ידוע
באדיבות ד”ר חיים סדובסקי, רופא נטורפת ומחבר ספרים רבים, מרכז המרצים לישראל
קטגוריות
עוד בנושא
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
-
גבינה צהובה, כדאי למרוח את הפומפייה בשמן לפני הגירוד
לפני שמגרדים גבינה צהובה, כדאי לשמן את הפומפייה - כך הגירוד יהיה...
-
מלפפון חמוץ, יש להכניס ביצה טרייה למי מלח המשמשים לכבישת מלפפונים
כדי לדעת את כמות המלח המדויקת הנדרשת לכבישת מלפפונים, מכניסים ביצה...
עוד מאותו הכותב
-
יועץ המשכנתאות החיצוני חוסך ללקוח זמן, עצבים ואי הבנות
המשכנתא זו העסקה הגדולה ביותר ללקוח הפרטי - "עסקת חייו" , המשכנתא, להבדיל...
-
הצעד הראשון שיש לנקוט, הוא איתור הסיבה למימוש הדירה
מימוש דירת מגורים הוא חוויה טראומטית וקשה וכך אף בתי המשפט יתייחסו...
-
מיחזור משכנתא - "אופנה" שכדאי לבדוק לעומק
מיחזור משכנתא - מדובר באופנה שכדאי לבדוק אותה לעומק. הכוונה למגמה חדשה...
הוסף תגובה