ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 13 שנ'
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור. כאשר שומרים על היחס הזה ומאחסנים בכלי מעוקר, הריבה תישמר טרייה גם שנה מחוץ למקרר.
באדיבות ד”ר חיים סדובסקי, רופא נטורפת ומחבר ספרים רבים, מרכז המרצים לישראל
קטגוריות
עוד בנושא
-
גבינה צהובה, כדאי למרוח את הפומפייה בשמן לפני הגירוד
לפני שמגרדים גבינה צהובה, כדאי לשמן את הפומפייה - כך הגירוד יהיה...
-
מלפפון, כדאי להוסיף חומץ למי כבישת המלפפונים מגידולי חממה
למלפפוני חממה יש נטייה לקבל מרקם רך בהחמצה. החומץ שומר את המלפפונים...
-
מלפפון חמוץ, יש להכניס ביצה טרייה למי מלח המשמשים לכבישת מלפפונים
כדי לדעת את כמות המלח המדויקת הנדרשת לכבישת מלפפונים, מכניסים ביצה...
עוד מאותו הכותב
-
יועץ המשכנתאות החיצוני חוסך ללקוח זמן, עצבים ואי הבנות
המשכנתא זו העסקה הגדולה ביותר ללקוח הפרטי - "עסקת חייו" , המשכנתא, להבדיל...
-
הצעד הראשון שיש לנקוט, הוא איתור הסיבה למימוש הדירה
מימוש דירת מגורים הוא חוויה טראומטית וקשה וכך אף בתי המשפט יתייחסו...
-
מיחזור משכנתא - "אופנה" שכדאי לבדוק לעומק
מיחזור משכנתא - מדובר באופנה שכדאי לבדוק אותה לעומק. הכוונה למגמה חדשה...
הוסף תגובה