בעיית הכשרות – הצטיידו בכמה סירים משלכם והביאו למסעדות בשריות

בנוגע לבעיית הכשרות – עצה: קנו סירים קומפקטים (עדיף לקנות ערכה קטנה עוד בארץ) ובכל מקום אליו אתם מגיעים, בו אין מסעדה צמחונית לגמרי, בקשו להיכנס למטבח ושהאוכל יתבשל בכלים שלכם על ידכם או על ידי בעלי המקום. היו סבלניים ומנומסים תמיד. המארחים עלולים להיעלב ולחשוב שזו בעיה של היגיינה. השתדלו להסביר שאתם דתיים.

*אורז – ישנם כלים מיוחדים לאידוי אורז המשמשים למטרה זו בלבד.
*נודלס – מגיע באריזת אינסטנט עם אבקה בנפרד שניתן להיפטר ממנה. כדאי להצטייד במרקים מהבית. להיט לרכבות (יש מים חמים בכל מקום).
*שמן – משתמשים שם בעיקר בשמן דגים. כדאי שיהיה עליכם בקבוק חצי ליטר של שמן למקרה הצורך.
*ניתן למצוא מסעדות צמחוניות לגמרי (זה גם קטע בודהיסטי), בדקו.

באדיבות אתר למטייל: מידע על טיולים, תיירות, נופש, ציוד ותרמילאות

הוסף תגובה