זכרו, לא כל פרח יפה הוא גם אכיל

לפני שאנו יוצאים לקטיף, יש לזכור שלא כל פרח יפה וריחני הינו אכיל, אפשר לשלב פרחים בבישול רק כאשר אנו בטוחים לחלוטין שהם אכילים ולא רעילים. אסור לאכול פרחים שנאספו בצדי הדרכים, יש להניח שפרחים אלה קבלו ריסוסים בקוטלי עשבים ובחומרים אחרים העשויים להיות רעילים.


אם הינכם אסמטיים או אלרגים, היו זהירים באכילת פרחים ועשו זאת בכמויות קטנות, צעד אחר צעד בידקו איזה חלק מהפרח אכיל. אצל חלקם ניתן לאכול רק את עלי הכותרת בעוד שאצל אחרים ניתן לאכול את הפרח כולו.


באדיבות איריס גלזמן, משתלות וונדי, עולם הגן

הוסף תגובה