טיפים לטעימה מוצלחת ופרודוקטיבית

1. לא להגיע רעבים. הכושר להבחין בטעמים יהיה מעורפל.

2. לבחור בקפידה את ה"שותפים" לטעימה. זהו לא מפגש חברתי אלא ערב של עבודת הכנה לאירוע החשוב מאד עבורכם-חשוב לצרף את בעלי הדעה (הורים?).
3. להגיע באווירה חיובית ובידיעה שהצלחת האירוע היא משותפת הן לכם כבעלי האירוע והן לחברת הקייטרינג.
4. להתייחס לטעימה בפרספקטיבה של אירוע ולא של ארוחה במסעדה(שרות,התנהלות,יחס מצד אנשי המכירות ,פרזנטציה,שליטה בפרטים וכמובן טעם האוכל(.
5. נסו לחשוב מה יאהבו האורחים באירוע – מנות עם מכנה משותף רחב יגרמו ליותר אורחים ליהנות.
6. לזכור שבטעימה לא טועמים את כל התפריט והרעיון המרכזי הוא בדיקה מיומנות בישול של שף החברה. זה לא אסון אם מנה אחת או שתיים פחות לטעמך, תמיד יש חלופות בתפריט הכללי.
7. לשאול שאלות ולהקשיב לתשובות(לא להכתיב אותן). זאת ההזדמנות לברר ולבדוק את מקסימום הפרטים.
8. לכתוב את ההערות/התרשמות מהמנות על תפריט הטעימה. ישמש בשלבים מתקדמים בזמן בניית התפריט.
9. נסו לברר על אלו מנות ממליץ הקייטרינג – ואיזה `טיפים` יוכל לתרום לכם לקראת האירוע.
10. אחרי הכול זכרו שזו רק טעימה ולא האירוע אי לכך קחו את החוויה בפרופורציה.

הוסף תגובה