טמפרטורה של 5 מעלות צלסיוס מונעת מרוב החיידקים המסוכנים את האפשרות להתפתח

לשמור כל מזון שעלול להתקלקל, במקרר או במקפיא ובמיכלים סגורים. טמפרטורה של 5 מעלות צלסיוס מונעת מרוב החיידקים המסוכנים את האפשרות להתפתח ולהתרבות. טמפרטורה של מינוס 15 מעלות צלסיוס עוצרת התפתחות של חיידקים, אי לכך, מזון המיועד לשימוש תוך זמן קצר יש לשמור במקרר. יש להקפיא בשר, עוף ודגים לא מבושלים אשר אין בכוונתכם להשתמש בהם תוך יומיים ויותר.


באדיבות starmed, מרכז הרופאים המומחים

הוסף תגובה