טמפרטורות בישול גבוהות הורגות את רוב החיידקים המסוכנים

יש לבשל כל מזון טרי (בלתי מבושל כגון בשר ודגים) בישול מלא בחום פנימי של מינימום 75 מעלות צלסיוס. טמפרטורות בישול גבוהות הורגות את רוב החיידקים המסוכנים הנמצאים במזון הלא מבושל. בבשר ובעופות יש להשגיח שלא יימצא צבע אדום לאחר הבישול, ושהמיצים לא יהיו עכורים. בשר הדג לאחר הבישול חייב להמעך בקלות בעזרת מזלג. ביצים יש לבשל כך שהחלבון והחלמון יהיו מוצקים.


באדיבות starmed, מרכז הרופאים המומחים

הוסף תגובה