לחולי לב לא מומלץ לאכול בשר בקר

בשר בקר הוא מזון מחמם במהותו. מעבר לכך, הוא גם קשה לעיכול ומחייב את הגוף להשקיע עבודה רבה בפירוקו. לחולי-לב וללוקים בפגיעה בכלי-דם, ארוחה כזו איננה מומלצת. גם עוף, שביסודו הוא נייטרלי בערב, גורם לעיכול קשה ובמיוחד כאשר אוכלים גם דגים. העושר הרב של חלבון מן החי הוא זה הקשה לעיכול ויוצר את הרגשת הכבדות והעייפות. מובן שאכילה של מנה קטנה לא תזיק לגוף בריא.


פרופ' משה שטרנפלד, מומחה לרפואה פנימית ולרפואה סינית


 

הוסף תגובה