עוגיות, השמן שבתבנית משומנת נספג לתוך העוגיה וגורם לה להיות שטוחה ו"להתפזר".


השתמשו תמיד בנייר אפייה, ולא בתבנית משומנת. השמן שבתבנית משומנת נספג לתוך העוגיה וגורם לה להיות שטוחה ו"להתפזר".
כדאי להשתמש בתבנית ללא דפנות, לא מבודדת(דפנות קרות), ואם אפשר שתהיה תבנית טפלון.


גודל העוגיות צריך להיות שווה על התבנית, אחרת חלקן יהיו אפויות וחלקן לא.
באדיבות אתר עוגות זה אנחנו



תודה אישית: מתוך כתבה ב"כאן נעים", העיתון הראשון של אמצע המדינה


 

הוסף תגובה