עיצוב נכון במטבח

משולש העבודה הוא קו דמיוני המחבר את הכיריים, הכיור והמקרר.

למה דווקא אותם?

כי הכיריים, הכיור והמקרר הם האזורים שניגשים אליהם הכי הרבה פעמים בזמן העבודה במטבח. ולכן, אם תקפידו שמשולש העבודה יהיה לפי הכללים התכנוניים הבאים, לא תלכו יותר מדי והעבודה במטבח תהיה נוחה ויעילה:


1. אורך כל צלע במשולש צריך להיות בתחום של 1.2מ' עד ל- 2.7מ'.

2. סכום כל הצלעות של המשולש צריך להיות קטן מ- 8מ'.

3. אסור שצלע במשולש תקטע על ידי מכשול כל שהוא (למשל פינה של אי). ראו שרטוט למטה.


*המרחקים נמדדים בין החלק הקדמי- מרכזי של כל אלמנט במשולש.

עיצוב מטבחים

הוסף תגובה