רוטב פסטה ב-2 דקות הכנה

מתכון שאני גאה לומר שפיתחתי בעצמי 🙂

במחבת קטנה מחממים כף שמן זית – אפשר פחות

מוסיפים 2 שיני שום כתושות מהקפאה ומערבבים עד שמשחים קלות

מוסיפים קופסה קטנה של רסק עגבניות ולאחר שמרוקנים את הקופסה מהרסק – עוד 3 קופסאות כאלה עם מים

כפית מלח

כפית סוכר (או סילאן)

עלים שלמים של עשבי תיבול – בזיליקום, תימין, אורגנו או 2 קוביות של בזיליקום קפוא

מביאים לרתיחה ומבשלים דקות בודדות עד שהרוטב מקבל צבע אדום עז וחלק מהמים מתאדים.

זהו!

הוסף תגובה