איך לקבל קציצות אווריריות?
- 13/08/2011
- זמן קריאה מוערך: 8 שנ'
לקבלת קציצות בשר אווריריות יותר, יש להוסיף מי סודה או אבקת סודה לשתיה לתערובת הבשר: 80 מ"ל מי סודה או כפית עד שתיים אבקת סודה לכל ק"ג בשר.
קטגוריות
עוד בנושא
-
ציפוי מיוחד לשניצלונים כמו במסעדות הגדולות!
כיצד מכינים ציפוי מעניין ומיוחד לשניצלונים שלכם ומוספים טעם חדש בבית? על...
-
כיצד מצפים עוף בצורה הטובה ביותר?
כמה פעמים ציפיתם את העוף והציפוי היה חלקי או נפל, אז כיצד מצפים את העוף...
-
איך לדעת שהבשר טוב
סמני ההיכר לבשר מטיב מעולה הם: 1) צבע אדום מאיר. 2) שכבת שומן חיצונית...
עוד מאותו הכותב
-
הסרת ריח שום מהידיים
כדי להסיר ריח של שום או בצל מהידיים כל מה שצריך לעשות זה לשפשף כף מלח...
-
בישול תירס
אין לבשל תירס במי מלח. המלח מקשה את התירס. יש להוסיף מלח רק בעת ההגשה. מומלץ...
-
איך ממתיקים תותים
בכדי להדגיש את המתיקות ולשפר את טעם התותים בקינוחים, מומלץ להוסיף לתותים...
הוסף תגובה