אילו פירות ישראלים אוהבים בארוחת הבוקר במלון?

 

זה לא סוד שהישראלים אוהבים לצאת לנפוש בבתי מלון בכל רחבי הארץ – מצפון עד דרום. בתי מלון ורשתות קלאסיות מספקות בארוחת הבוקר שפע של מאכלים וקינוחים. חשוב לציין כי בשנים האחרונות חלה עלייה במודעות לתזונה נכונה ומאוזנת ולכן נדרשים בתי המלון לבצע התאמות שונות בתפריטים שלהם. מדובר בעיקר על תפריטי ארוחות הבוקר, והן על קבלת הפנים בחדרים. גם כאשר מדובר על מנות ביניים במסגרת חבילות של הכל כלול נדרשת התייחסות לנושא. יש כמה צעדים פשוטים אותם ניתן לבצע על מנת לבצע התאמות איכותיות לקהל המתארח במלון, והנה לפניכם כמה טיפים ומידע בנושא זה ועל קינוחים במלונות.

פירות לקבלת הפנים

קבלת פנים בבתי מלון משדרגת מאוד את חווית האירוח, והיא אלמנט כמעט בלתי נפרד כאשר מדובר על קבוצות מאורגנות. בקבלת הפנים במלון מסורתי נהוג לכלול שתייה חמה וקרה, מיני מאפים ועוגיות. אחת הדרכים לרענן את התפריט ולהתאים אותו לדרישות הבריאותיות של הקהל היא באמצעות שילוב פירות. כך למשל ניתן לשלב בשולחן קבלת הפנים סלסלת פירות עשירה של פירות הדר או פירות טרופיים. לאירועים מיוחדים וקבוצות במלונות חמישה כוכבים מומלץ לשלב גם קינוחים שונים. קינוחים במלונות שהם קינוחים מבוססי פרי יכולים לכלול למשל שיפודי פירות או סושי פירות. יש יתרונות עצומים לתפריט מבוסס פירות כמו למשל הערכים התזונתיים והעובדה שהמזון נטול סוכר מוסף אלא רק סוכר טבעי שמקורו בפרי.

פירות לארוחת הבוקר

וחלק בלתי נפרד מחווית האירוח של ישראלים בבתי מלון היא ארוחת הבוקר. ארוחת בוקר קלאסית כוללת ביצים, סלטי ירקות, גבינות ומשקאות חלב. גם סלט פירות, דגנים ועוגות, לצד אומלטים וטונה. אחת הדרכים להתאים את תפריט ארוחת הבוקר לדרישות הקהל בשנים האחרונות היא על ידי שילוב של פירות. פירות וירקות הם נדבך חשוב בתפריט התזונתי באגן הים התיכון. שילוב של סלסלת פירות בשולחנות ההגשה לצד תוספות שונות ליד כמו פירות יבשים או אגוזים קצוצים יאפשרו לקהל לצרוך קינוחים ודברי מתיקה בריאים במסגרת ארוחת הבוקר או קבלת הפנים במלון. ניתן לשלב פירות שונים שהם פירות העונה או מגשי פירות מחוץ לעונה שעברו תהליך של הקפאה.
 

הוסף תגובה