פירות מעוצבים בבתי מלון

סלסלת פירות – עיצוב בבתי מלון הוא אלמנט חשוב, ויש לתת את הדעת לא רק לעיצוב המבנה והפנים אלא גם לעיצוב הקולינרי. חשוב לשים לב כי התפריט וקינוחים במלונות הם חלק בלתי נפרד מחבילת הנופש של הקהל הישראלי, ולכן יש לתת את הדעת לגבי הקינוחים והעיצוב של המנות. בין אם מדובר על ארוחת הבוקר או אל ארוחות נוספות המוגשות בבית המלון וגם על תפריט הקינוחים, הרי שניתן לשלב אסתטיקה ועיצוב מוקפד ברמה מאוד גבוהה ולשפר בזכות כך בצורה ניכרת את חוויית האירוח והסטייל של בית המלון. לפניכם כל הדרכים לעשות זאת בכל בית מלון בישראל.

קינוחי פרי מעוצבים

סושי פירות – אחת האפשרויות שיש בקינוחי פירות היא סלסלת פירות למשל. לצידה יש גם אפשרויות נוספות כמו שיפודי פירות וסושי פירות. גם שייקים מבוססי פירות ויין פירות אלו הם אפשרויות מצויינות נלוות. כדי לשלב בתפריטים של בית המלון שלכם קינוחים פירות כמו סלסלת הפרי הרי שיש להחליט אילו מנות תרצו. למשל סלסלת פירות טרופיים או שיפודי פירות אדומים בסירופ שוקולד חם. ניתן גם לשלב פירות יבשים או פירות הדר. בחגי ישראל ובהתאם לעונות השנה ניתן לגוון עם הקומבינציות של הפרי וחשוב לציין כי יש כאן יתרון בולט מבחינת הכשרות היות ומדובר בפירות אשר גדלים בארץ ישראל ואין כאן בעיה של קינוח פירות אחרי אכילת ארוחה בשרית משום שבקלות קינוחי הפירות ניתנים להתאמה ואספקה כאשר הם פרווה. מרבית קינוחי הפירות לא כוללים רכיבי חלב במקור אלא חלב קוקוס או תוספות שונות שאינן חלביות כלל.

הזמנה ואספקה

מגשי פירות – אספקה קבועה של סלסלת פירות וקינוחי פירות שונים לבתי מלון בישראל מתאפשרת בקלות. יש לבחור בחברה אמינה אשר תבצע באופן שוטף משלוחים לבית המלון בקירור בטמפרטורה המתאימה. קינוחים במלונות ניתנים להכנה עצמאית או להכנה מעורבת. כך למשל עם אספקת הפירות במגשים או בסלסאות ניתן לבצע פעולות המשך לקינוח מותאם אישית לבית המלון מבחינת הסגנון והרכיבים הספציפיים שבכל מנה. כל בית מלון יהנה ממבחר של קינוחי פירות בריאים וטעימים המתאימים לסטייל ולסגנון של המלון שלכם.
 

הוסף תגובה