רצועות אנטרקוט בקארי צהוב, חלב קוקוס וחמאת בוטנים

מצרכים ( 4 מנות ):

1 פחית חלב קוקוס

3 כפות משחת קארי צהוב

2 כפות רוטב דגים

2 כפות סוכר חום

1 כפות לימון גראס קצוץ

500 גרם בשר אנטרקוט מיושן חתוך לרצועות

4 כפות חמאת בוטנים

1 צ'ילי אדום נקי מגרעינים וחתוך לרצועות

5 כפיר ליים

מלח, פלפל

15 עלי בזיליקום

אופן ההכנה:

חמם חצי מכמות חלב הקוקוס במחבט עמוקה ( מחבט ווק), הבא לרתיחה.

הוסף משחת הקארי הצהוב וערבב היטב. הוסף רוטב הדגים, סוכר ולמון גראס.

בשל למשך מס' דקות תוך כדי ערבוב והבא שוב לרתיחה.

הוסף את שאר חלב הקוקוס, ערבב היטב ובשל למס' דקות נוספות.

הוסף רצועות האנטרקוט וחמאת הבוטנים, ערבב היטב.

בשל למשך 7-9 דקות עד שרוב הרוטב הצטמצם.

הוסף עלי הכפיר, מלח , פלפל, רצועות צ'ילי .

הגש בצלחת מתאימה וקשט בעלי הבזיליקום.

הוסף תגובה