5 טיפים לבחירת גריל גז מומלץ

בשנים האחרונות, אנחנו יכולים לראות יותר ויותר אנשים אשר משאירים מאחור את המנגל המסורתי ורוכשים גריל גז לשימוש בבית. אומנם הגריל מתאים יותר לשימוש בית (בגלל המשקל שלו), בעוד שהמנגל מתאים לשימוש בשטחים ציבוריים, פארקים, חופי ים וכדומה, אך עדיין הבישול של הבשר יוצא הרבה יותר איכותי כשמשתמשים בגריל גז, מה עוד שהוא הרבה יותר נוח, פשוט ונקי.

כעת עולה השאלה, כיצד קונים גריל גז, על מה צריך להסתכל כשמבקשים לרכוש מוצר זה. אז לפני שנציג 5 טיפים לבחירה של גריל מומלץ, צריך לציין הערה כללית, מוטב לקנות את הגריל במקום מוכר, במקום בו אתם יכולים לקבל אחריות עליו, מקום בו אתם יכולים לראות אותו במו עיניכם ולקבל עליו הסברים מלאים, ולא לקנות אותו ברשת, דרך מקום שאתם לא הייתם בו ואינכם יכולים לראות את הגריל אלא באמצעות המסך. כך תוכלו להיות בטוחים שביצעתם רכישה טובה.

כעת אנחנו נציג 5 טיפים לרכישת גריל גז, כמובן שכל אחד יכול להחליט איזה מבין הטיפ חשוב לו יותר, ומה עומד לפני מה בסדר העדיפויות שלו. אנחנו מציעים לבחון את כל האופציות בשביל לוודא שביצעתם את הרכישה הטובה ביותר עבורכם.

טיפים לרכישת גריל גז

טיפ ראשון –גודל

מאחר ואתם מתכוונים להציב את הגריל במרפסת או בגג, בכל מקרה במקום פתוח, חשוב לבדוק מה גודלו של הגריל ואיזה שטח הוא תופס מהמקום בו אתם מבקשים להניח אותו. חשוב לשים לב, הן לשטח ברוטו של המכשיר והן לשטח נטו של המכשיר. שטח הנטו מתייחס כמובן לשטח הצלייה, ככל שהוא יהיה גדול יותר, כך תוכלו להכין יותר בשר בו זמנית.

טיפ שני – רשת הצלייה

יש חשיבות גדולה לסוג רשת הצלייה, הן מבחינת עמידות לאורך זמן, והן מבחינת איכות התוצאה. חשוב שתהיה זו רשת מברזל יצוק או נירוסטה. תשימו לב שלכל אחת מהרשתות יש יתרונות רבים ולצידן חסרונות, למשל בנירוסטה, הבשר נוטה להידבק לרשת, ולכן חושב להקפיד על שימוש נכון בשביל להתגבר על החסרונות.

טיפ שלישי – מבערים

יש להקפיד על כמות המבערים, המבנה וכן החומר ממנו הם עשויים. ככל שיש יותר מבערים, אז כך גדל הסיכוי להכין את הבשר תוך זמן קצר. המבערים צריכים להיות מקדימה ובצדדים. בצורה אנכית ואופקית.

טיפ רביעי – מבנה הגריל

יש לבחון כיצד הוא בנוי, עד כמה המבנה נוח לעבודה עם הגריל, באיזה גובה הוא, כמה יחידות הוא כולל, האם הוא ניתן לפירוק והרכבה בצורה נוחה, מדובר בדברים שאולי פחות משפיעים על איכות הבשר אך כן משפיעים על עבודת ההכנה.

טיפ חמישי – אחסון

בכל גריל אפשר למצוא מקומות אחסון שונים, מדובר על מקומות בהם ניתן לאחסן את מוצרי ההכנה, ככל שיש יותר כיסי אחסון, כך יותר נוח לעבוד עם הגריל.

 

 

 

 

 

הוסף תגובה